Kurbits & skulls är en varumärkesskyddad design från Dalarna. Stilen är en modern variant av Kurbits, med inslag av döskallar. Bakom varumärket och designen står Andreas Karlsson - Adante Reklam i Falun. Vi finns även på facebook: facebook.com/kurbitsskulls. Sortimentet består av prints, smycken, mössor, t-shirts samt smörgås- och glasunderlägg.

Smycken - Berlocker (hängen) och kedjor kan beställas separat, vilket innebär ett mycket stort antal kombinationer av halsband i sortimentet. Under menyn "Halsband" har vi kombinerat ihop färdiga halsband, men priset blir detsamma om man vill kombinera själv. Glasberlockerna som är 18x25 mm samt 13x18 mm passar inte med de grövre länkarna utan endast till kulkedjorna. Annars går det att mixa som man vill.

Metalldelar i smycken - Rostfritt stål = Ett mycket bra alternativ till Silver. Behåller sin lyster och behöver normalt inte putsas. Alla delar är bly och nickelsäkra enligt EU:s krav.

Tavlor/prints - Bilderna trycks på 150 grams Multi Design Natural, när inget annat anges. Vi säljer inte ramar till våra bilder, men när vi fotograferat dem har vi använt ram Ribbaden ramen säljs med passepartout på Ikea.  
Bilderna har standardmått, vilket gör att de flesta ramar passar. Två alternativ finns för varje Print, en avsedd med passepartout, och en avsedd utan. För större bilder än 30x40 cm, maila oss för offert: info@adantereklam.com.      

Officiell hemsida: www.kurbitsskulls.com

Webshop: www.kurbitsskulls.se

Företagsuppgifter:
Adante Reklam, Herrhagsvägen 367, 791 76 Falun. http://www.adantereklam.comKontaktperson: Andreas Karlsson, 070-749 36 49, info@adantereklam.com